Waar zijn we?

In de laatste blog die ik schreef, meldde ik dat we een poosje beetje rustiger aan zouden doen in verband met verhuizen.

Gelukkig kan ik jullie vertellen dat we helemaal over zijn verhuisd!

Op 1 mei ’19 kregen wij de sleutels van ons huisje!

In anderhalve week hebben we alles over verhuisd, geschilderd, geklust en gepoetst. Nu kunnen we alle dozen gaan uitpakken en alles een mooi plekje geven.

Mijn werkkamer moet nog even flink effecient ingedeeld worden, want de voorraad is groot. Daarnaast hebben we een verstelbaar bureau aangeschaft, zodat alle pakket effecient kunnen worden ingepakt.

Moederdag is geweest, en ik heb ontzettend leuke pakketjes mogen inpakken! Zo kon die verstelbare tafel gelijk gebruikt worden!

Moederdag 2019

Moederdag is voorbij en de tijd van de pioenrozen is aangebroken! Deze week zijn de eerste pioenrozen geveild en is de particuliere verkoop ook weer gestart! Je kan ze ook bij ons bestellen. Graag wel ophalen! Verzenden gaan ze waarschijnlijk niet overleven!

De pioenrozen worden geteeld door mijn ouders. Zoals ik waarschijnlijk wel eens heb verteld is mijn vader fruitteler. Daarnaast heeft hij ook een aantal stukken grond met mooie pioenrozen. Ze komen dus zo vers van eigen kwekerij als je ze bij ons besteld! (Link om te bestellen in onderstaande foto!)

Pioenrozen

Waar gaan we nu oprichten? Eerst hebben we de braderie op plan de Woerden in Herveld. Deze is volgende week zaterdag 25 mei ’19. We gaan dus weer voor genoeg voorraad zorgen!

Daarnaast is vaderdag in aantocht en natuurlijk de bedankjes voor alle jufs en meesters! Op instagram heb ik vragen gestart over het soort inpakpapier wat jullie leuk vinden voor vaderdag!

Op Instagram hebben we jullie mening gevraagd over onderstaande tas! Zo’n leuke linnen tas voor de meester!

Tas van de meester

En ons grote evenement die deze zomer er aan komt, vergeten we uiteraard ook niet! De Terdege Zomerfair! Alle voorbereidingen zijn in volle gang!

De karamel en de karamel recepten boek van CaramelZ zijn weer bij ons te vinden! In allerlei soorten en smaken!

We hebben weer een nieuwe leverancier op het oog! Meer informatie volgt later… Nu gaan we weer snel aan de slag…

Liefs, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.