Verjaardag

Jarig zijn gebeurd maar een keer per jaar en daardoor wil je natuurlijk dat het een feestje gaat worden. Afgelopen weekend was ik jarig en heb ik een super leuke verjaardag gehad.

De voorbereidingen en stress was ik ’s avonds al helemaal vergeten. De dag ervoor en op de dag van mijn feestje had ik, met een beetje hulp van familie, zelf taarten en cakes gemaakt. Ik wil het dan natuurlijk perfect hebben en voor ieder wat wils. Dus ook voor de vrienden die geen lactose mogen en voor de veganistische vrienden wilde ik wat maken.

Mijn eerste taart was mijn eigen gemaakte MonChou taart. Hierbij heb ik het recept gebruikt van Laura’s Bakery. Voor de topping had ik aardbeien uit blik gekozen, alleen helaas waren ze iets te zwaar waardoor ze een beetje er af gleden toen de bakvorm van de taart af kwam.

De tweede taart was een heerlijke varkentjes modder taart! Naast dat hij er natuurlijk fantastisch uit ziet was het ook nog eens ontzettend lekker. Wil jij die ook maken? Kan dan in mijn andere blog, daar staat het hele recept!

Wat ik nog steeds leuk vind aan verjaardagen is dat je eigenlijk niet helemaal weet wat je gaat krijgen. Natuurlijk heb je het meer door dan vroeger en moet je een wensenlijstje maken die, over het algemeen wat realistische is dan toen je 6 werd, voor een groot deel vaak uitkomt. Toch vond ik het ontzettend leuk om al die cadeautjes uit te mogen pakken!

Na het open maken van al die leuke cadeautjes besefte ik dan ook hoe belangrijk een goed cadeau is! En natuurlijk hoe moeilijk het is om een goed cadeau voor iemand te vinden. Daarom heb ik het volgende bedacht, ik wil jou helpen met het vinden van een cadeau. Je kan in mijn webshop een verrassingspakket bestellen, dan neem ik contact met jou op en help ik jou met het zoeken van het perfecte cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.