Nieuw product en een coming soon…

We zijn ondertussen iets meer dan een maand verder en ik heb heel leuk nieuws. Daarom hierbij een kleine blog over een nieuwe product en een coming soon.

Vorige week heb ik de groei-kaarten binnen gekregen. Misschien hadden jullie ze al gespot op mijn facebook. Kaarten die geplant kunnen worden en waaruit plantjes groeien. Zo geef je dus een kaart en bloemen in een cadeautje! Hoe gaaf is dat!

Grow A Wish kaarten

Deze kaarten komen van Grow A Wish af, dit is een jong bedrijf die deze kaarten maken. Ik ben er zelf helemaal enthousiast van geworden. Graag hoor ik wat jullie ervan vinden natuurlijk!

Gezonde snoep – bestaat dat? Is dat dan ook lekker? JA, JA. Ik dacht eerst dat het ook niet kon, maar ik heb het geproeft en het is echt zo. De snoep is gezond en echt ook lekker. Dus ideaal voor in het snoepzakje bij je kind!

Binnenkort is dit pakketje bij ons te bestellen! Ook hier ben ik super enthousiast over.

Weet jij een leuk product wat ik zou toe moeten voegen in mijn assortiment? Laat het dan weten via info@van-anne.net, als wij dat product uiteindelijk opnemen in ons assortiment, krijg je bij de eerste bestelling 20% korting. Wil je weten hoe het werk? Ga dan naar deze pagina en bekijk de voorwaarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.