Het gezicht achter ‘Van Anne’

Hi allemaal, terwijl ik dit schrijf ben ik nog druk bezig met het bouwen van de website. Alles op een rijtje zetten, er komt heel veel om de hoek kijken met alles. Het belangrijkste heb ik gehad, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel! Vol trots heb ik gisteren met mijn autootje de sneeuw getrotseerd om aan het eind van de middag bij de Kamer van Koophandel mijzelf te laten inschrijven.

De eerste twee producten kan je al bestellen, waarvan de belangrijkste natuurlijk het valentijnspakket is! De komende dagen zullen er steeds meer producten verschijnen op de website! Waaronder een leuk verjaardagspakket voor mannen. (Waarop ik overigens echt verliefd ben!)

Valentijnspakket

Inhoud: losse thee met theezakjes van Simon Levelt, Lieveling pot van Kletspot en de hotchocspoon van CHCO company

Wat ik precies doe? Ik zoek in het hele land naar leuke unieke producten en maak daarvan samen leuke pakketjes. Leuke geschenken Van Anne voor hem, voor haar, voor fun, voor valentijn, enz.

Door beurzen af te struinen, internet te doorzoeken en verhalen te lezen kom ik op steeds leukere producten. Heb jij een leuk product te koop of weet jij een leuk product voor in mijn pakketten? Neem dan gerust contact op via de contactpagina.

Wil je nog meer weten over mij? Bekijk dan eens de pagina ‘About’. Daar stel ik mijzelf persoonlijk voor.

Liefs, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.