Een kleine vertraging..

Het werd wel weer een keer tijd om iets van deze kant te laten horen. Het laatste ‘bericht’ (blog) was van 12 maart. Schaam… schaam… Maar we hebben heel leuk nieuws! De oplettende bezoeker kan het een en ander er al van gespot hebben.

J.l. 30 maart stonden wij op de voorjaarsmarkt in Nunspeet. Wat was dat leuk om te doen! Het begon te kriebelen, de volgende markt die gepland staat is eind juli. Dat voelt zo ver weg.. Maar… Toen kregen we een berichtje van ‘Plan de Woerden’, of we op hun braderie/vlooienmarkt willen staan. Een markt om de buurt dichter bij elkaar te brengen en om geld op te halen voor een AED in de buurt. Daar konden we uiteraard geen nee op zeggen! Die markt is 25 mei (ja, pas 25 mei).

Dus bedacht ik, wat nou als ik elke maand op een markt ga staan! Zo gezegd, deze maand is natuurlijk koningsdag. Dus staan wij op de Koningsmarkt in de Kruisstraat in Eindhoven.

Voor een duidelijk overzichtje

  • 27 april 2019, van 11u tot 17u, op de Koningsmarkt. (kruisstraat, eindhoven)
  • 25 mei 2019, van 10u tot 17u, braderie/vlooienmarkt plan de Woerden. (plan de woerden, herveld)
  • 31 juli 2019 t/m 3 augustus 2019, van 10u tot 21u (uitgezonderd zaterdag dan tot 17u), Terdege Zomerfair. (landgoed de schaffelaar, stationsweg 6, barneveld)

Vandaag zijn we druk in de weer geweest met het uitrekenen hoeveel potten verf we nodig hebben om de muren van ons nieuwe huis te schilderen. Want, jawel, we gaan verhuizen! En vandaar de titel ‘Een kleine vertraging…’

Hoewel we jullie zo veel mogelijk van dienst proberen te zijn, kunnen we niet garanderen dat alles op tijd kan worden opgestuurd. Daarom zeggen wij nu alvast, we doen ons best, maar het kan zijn dat je bestelling een kleine vertraging heeft. Mocht dat zo zijn dan laten we je persoonlijk weten wanneer je bestelling wordt verzonden!

Een nieuw huis = een nieuwe werkkamer! (Jawel, ik heb een hele kamer geclaimd). Dus vandaag op pad naar een leuk kleurtje voor de muur.

Een van deze leuke kleurtjes gaat op een van de muren zitten. De rest van de muren maken we mooi wit.

Ik ben nu al benieuwd naar het eindresultaat….

Liefs, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.