About

Hi allemaal,

Ik zal me even voorstellen, het gezicht achter ‘Van Anne’. Ik ben Anne Bunt, 21 jaar en woonachtig in ‘s-Hertogenbosch.

In het dagelijks leven ben ik verpleegkundige in het ziekenhuis, daarnaast heb ik dit bedrijf. Ik zoek verschillende unieke producten uit en maak daarvan mooie pakketjes voor gelegenheden. Denk aan feestdagen, verjaardagen of gewoon omdat het kan, voor ieder wat wils.

Een aantal jaar geleden ben ik samen met mijn broer kerstpakketten gaan verkopen aan bedrijven. Onze overgrootvader begon in 1926 fruit te telen, dat is overgedragen van generatie op generatie. Onze vader vond het zonde dat er zoveel fruit weggegooid werd, puur omdat het fruit afgekeurd werd op uiterlijk. Daarom is hij begonnen met verwerken van fruit in producten. Wij waren zijn proefkonijnen en hebben heel wat lekkers kunnen testen. Door de producten kwamen wij op het idee om leuke pakketten te maken om andere mensen te laten zien dat je fruit op verschillende manieren kan eten. Later kwamen er ook andere leuke producten erbij.

Om dit alleen voor de kerstdagen te doen was zonde. Daarom ben ik zelf begonnen met het hele jaar door u te laten zien wat voor lekkere en leuke producten er zijn!

Mochten jullie een leuk product kennen dat ik hier nog niet verkoop, laat dat dan graag weten door een berichtje achter te laten op de contactpagina!

Liefs, Anne

4 reacties op “About

  1. Els van de Griendt zegt:

    Hallo oma, hier de oma van Bram. Marjolijn laat me even je website zien. Ik hoop in de toekomst een keer iets bij je te bestellen. Liefs, oma Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.